Utbildning och nätverk

Atrinova erbjuder olika föreläsningar och kortare kurser inom nyttiga områden för dig som driver företag eller är på väg att starta. Ett bra sätt att bygga på din kunskapsbank och träffa andra företagare. 

bildnuuu.jpg

Prel. start feb 2023 

Företagarskolan 


Företagarskolan vänder sig till dig som har planer på att starta eget eller redan idag driver en egen mindre verksamhet. Under sex utbildningskvällar får du som deltagare kunskap och konkreta verktyg inom områdena affärsidé, affärsplan, marknadsföring, bokföring, sociala medier samt juridik. Företagarskolan arrangeras av Atrinova på uppdrag av Oskarshamns kommun.

Pris: 750 kr, inkl. moms


Nästa start beräknas till mitten av februari 2023!
Gör gärna en intresseanmälan redan nu!

 

(max 15 deltagare)

Anmäl dig till info@atrinova.se

Redovisningskonsult

Start 10 november

Bokföringskurs - grund​​

Är du intresserad att lära dig grunderna i bokföring så är detta kursen för dig. Kursen på fyra kvällar är för nybörjare och kräver inte några förkunskaper.

Under kvällarna kommer ni bland annat att gå igenom bokföringsregler,  bokföring både manuellt och digitalt, rapporter och bokslut.

Pris: 1.250 kr, inkl. moms

Start 10 november!

Sista anmälningsdag är

den 7 november

(max 15 deltagare)

Anmäl dig till info@atrinova.se

Elektroniska enheter

Atrinovatimmen

Träffa utvalda experter och ta del av ämnen som stärker ditt företagande framåt. Atrinova timmen sker helt digitalt  och är helt kostnadsfri. 

Godmorgon Oskarshamn

God morgon Oskarshamn anordnas av Oskarshamns kommun i samarbete med Attraktiva Oskarshamn och Atrinova. Här lyfts aktuella frågor och med inbjudna spännande gästföreläsare

Tipsa oss om ämnen som du vill lära dig mer om!

Atrinova jobbar ständigt med att vara insatta i de senaste nyheterna som hjälper våra företag att växa och få ny kunskap. Vad en företagare saknar inom vissa kunskapsområden vill vi gärna tillgodose och hjälpa er med. Tipsa oss om vad ni behöver så kan vi skapa en utbildning, nätverksträff eller ett digitalt expertrum. 

Kontakt

Besöksadress:

Varvsgatan 13

Oskarshamn

Telefon

0491 - 167 00

E-post

info@atrinova.se

Atrinova Varvsgatan 13
572 57 Oskarshamn

Postadress

  • Instagram - svarta cirkeln
  • Facebook - svarta cirkeln
  • Linkedin - svarta cirkeln