top of page

Inovationsstöd & inkubator 

Är din affärsidé innovativ och banbrytande? Har du höga ambitioner och vill satsa helhjärtat på ditt företag? Välkommen till Atrinovas inkubator. 

Atrinovas innovationsstöds- och inkubatorsverksamhet erbjuder kvalificerad affärsutveckling till såväl nya innovatörer som befintliga företag som vill utveckla nya produkter och tjänster. Vi är en del av regionens innovationsstödsystem och har ett brett nätverk av rådgivare, experter och har god kunskap om möjliga finansieringslösningar för att kunna gå från idé till att produkten är säljbar på marknaden.

Vad kan jag förvänta mig av inkubatorn?

Hos oss får du hjälp att utvärdera idéns unikitet, marknadspotential, teknik och du får stöd att bygga en hållbar affärsmodell samt hitta finansiering för att kunna ta idén vidare. Vi erbjuder affärsutveckling både genom våra egna affärsutvecklare och kan plocka in expertkompetens vid behov. Behöver du hitta ett team som du kan utveckla idén tillsammans med kan vi hjälpa till även här.

För vem och vad?

Inkubatorn passar bolag eller affärsidéer som är skalbara och har potential att växa, gärna internationellt. Att det finns ett driv hos entreprenören och ett intresse för att utveckla och bygga företag är också viktigt. I inkubatorn arbetar du djupgående med ditt företag och får kunskap, verktyg och nätverk för att kunna leva på dina idéer.

Detta ingår i inkubatorsprogrammet

bottom of page