top of page

Söker ditt bolag kapital?

Uppdaterat: 27 juni 2023

Skicka in din intresseanmälan senast den 25 augusti Investerare Sydost arrangerar träffar där företag presenterar sig för investerare. Fram till den 25 augusti kan du skicka in din intresseanmälan om du driver företag i Sydost-regionen som vill växa, expandera och har behov av kapital.


Anmälan Din intresseanmälan gör du genom att fylla i ett anmälningsformulär - Klicka här >> Investeringsträffen för utvalda företag är den 28 september.

För vem? - För företag som växer och behöver kapital för att nå ut på större marknader eller utöka organisationen, mm. I första hand bolag i Kalmar- och Kronobergs län. - Mindre bolag med stor potential att växa där privatinvesterares medel kan vara avgörande för att verksamhetens produkter och tjänster ska nå ut nationellt och gärna internationellt. - Det ska finnas klara strategier och planer för hur företaget ska utvecklas och ett kapitalbehov mellan 1-5 mkr, har ibland varit upp till 10-15 mkr. Investeraren erhåller ägande i bolaget som motprestation för att satsa kapital i bolaget.

Hur går det till? Arbetsgången inför en investerarträff kan du läsa om här Om Investerare Sydost I Sydostregionen finns nätverket Investerare Sydost. Omkring 200 personer som är intresserade av att gå in som investerare och delägare i tillväxtbolag är registrerade. Nätverket arrangerar möten mellan investerare och tillväxtföretag i sydost som söker kapital och kompetenspartners. Info / kontakt Katharina Hultgren 0490–16700/0703-78 69 57 katharina.hultgren@atrinova.se www.atrinova.se


Kommentarer


bottom of page