top of page

Företagsbesök hos Sarah och Andreas på Your Adventures Sweden

Uppdaterat: 28 juni

I Figeholm där hav möter land och natur finns Stenbrottet Fly Fishing, en del av Your Adventure Sweden. Denna unika verksamhet, som drivs av Sarah och Andreas, erbjuder en oas för flugfiskeentusiaster. Med hårt arbete och stöttning av rådgivare som Atrinova Affärsutveckling har Stenbrottet Fly Fishing skapat en upplevelse som inte bara handlar om fisket i sig, utan också om att njuta av den avkopplande och unika miljön.


Vi besökte Stenbrottet Fly Fishing tidigare i sommar och kan vittna om att man som besökare får en minnesvärd upplevelse där man kan kombinerar passionen för flugfiske med möjligheten till teambuilding och personlig utveckling.


Det är tydligt att Sarah och Andreas har lyckats skapa något speciellt, en plats där man kan koppla av från vardagens stress och samtidigt engagera sig i en aktivitet som berikar både kropp och själ. För de som söker en unik fiskeupplevelse eller en möjlighet att stärka banden med kollegor i en inspirerande miljö, är Stenbrottet Fly Fishing unikt, säger Göran Persson på Atrinova.Comments


bottom of page