top of page

Passionen ligger i att förbättra hästars hälsa

Uppdaterat: 25 jan. 2022


Vad gör ert företag?

Vår passion ligger i att förbättra hästars hälsa genom den stora faktorn bra foder och tillskott. 2014 startade Nina & Sophie Fornander Activ Mineral som numera heter Minerals by Nordic. Minerals by Nordic säljer fodertillskott utvecklade av Nina Fornander med livslång erfarenhet av hästnutrition i samråd med veterinärer, osteopater, agronomer och inte minst användarna - ryttare & kuskar från hela Europa. Erbjuder även högkvalitativt spannmålsfritt kraftfoder från Tysklands största fodertillverkare Höveler som lever upp till kraven för bästa grund till optimal hästhälsa, spannmålsfritt, melassfritt och GMO-fritt. Majoriteten av vår försäljning går genom vår e-handel som vi ständigt utvecklar.


Hur hjälpte Atrinova er? Atrinova har coachat oss, delat med sig av sitt kontaktnät och vi har fått hjälp av riktigt bra konsulter inom affärsutveckling och en som är proffs på e-handel. Det har betytt jättemycket för oss och lett till utveckling och tillväxt i företaget.


Vilka är ert bästa tips till andra som skall starta företag?

Starta företag inom något du verkligen har passion för, det kommer krävas tid och uthållig för att lyckas och det blir lättare om du tycket det du håller på med är roligt. Ta hjälp av de stödorgan som finns som exempelvis Atrinova och Almi, mycket stöd och hjälp på vägen finns att få. Finns också ekonomiskt stöd att söka vilket verkligen hjälper i början när det är mycket kostnader för att komma igång.


Hur ser framtiden ut för ert företag?

Vi ser ljust på framtiden och att fortsätta öka vår tillväxt. Många branscher så även vi, drabbas nu av problem med att få fram råvaror och längre ledtider än vi varit vana vid tidigare så det kräver mer planering och omställning för att hantera men inget vi ser som ett hinder.

Comments


bottom of page