top of page

Nu är idéjakten 2023 igång!
Vi tar inte emot nya anmälningar för tillfället. 

Vi söker smarta och innovativa idéer som kan utvecklas och bli till verklighet!

Nu drar tävlingen äntligen i gång igen och kanske är det just din idé som vinner. Företag och privatpersoner i kommunerna Hultsfred, Högsby, Mönsterås, Oskarshamn, Vimmerby och Västervik är välkomna att delta i tävlingen.

För att delta i tävlingen behöver du svara på några frågor, längre ner på sidan kan du läsa mer och skicka in ditt bidrag. Vinnaren får en affärsutvecklingscheck till ett värde av 25 000 kr att nyttja till och med 2024. Du som vinner får även möjlighet att pitcha din affärsidé till näringslivet.

Skicka in ditt bidrag genom att fylla i formuläret senast den 25 oktober 2023. Den tävlande, projektets namn och den kortfattade idébeskrivningen kan komma att offentliggöras vid vinst.

Alla tävlingsbidrag läses igenom av en jury bestående av representanter från Atrinova och Trinova som också utser en vinnare. 

Skicka gärna in en eller fler bilagor som komplement till ditt bidrag. Bilagor skickas till info@atrinova.se, ange Idéjakt och projektets namn i ämnesraden. 

Bidragen hanteras under strikt sekretess. Jurymedlemmarna och övriga som hanterar bidragen är bundna av ett sekretessavtal och har därmed tystnadsplikt gällande alla tävlingsbidrag.

Samtliga inkomna tävlingsbidrag hanteras enligt den allmänna dataskyddsförordningen GDPR.

Har du några funderingar angående tävlingen, kontakta oss gärna.

Hållbarhet är en viktig fråga för alla företag idag och är även en av frågorna vi gärna ser att du besvarar i nedan formulär. 

Tips, här kan du läsa mer om de globala målen och Agenda 2030!

bottom of page