top of page

Företagsträff Oskarshamn 11 maj

Välkommen på lunchträff den 11 maj kl. 11.30–13.00 på temat "Hur blir mitt företag mer hållbart?" En inspirerande lunch för dig som driver företag.


Vi har bjudit in tre olika gäster som arbetar för att ge företag stöd i sin hållbarhetsresa.


Programpunkter 1. Varför pratar så många om cirkulär ekonomi nu förtiden? Vad är det egentligen? Vad kan du göra för att bli mer cirkulär i din verksamhet? Anna-Karin Swärd, regionalt ansvarig för CirEko i Kalmar län, ger en övergripande inblick i cirkulär ekonomi och hur man kan göra en cirkulär förflyttning i flera steg på mindre än 8 timmar.


2. Affärsutveckling med fokus på hållbart företagande. Oskar Lind från Almi Företagspartner berättar om hur de kan stötta företag i sin hållbara utveckling, med rådgivning och finansieringsmöjligheter. Du kan få stöd för att beskriva hur företagets verksamhet ligger i linje med ISO 26.000 och FNs globala mål och vilka av dessa ni är med och bidrar till att nå. Du får också veta mer om Almis Gröna Lån för hållbarhetsrelaterade investeringar.


3. Involvera hela företaget i arbetet med de globala målen. Genom att integrera hållbarhet i det dagliga arbetet blir det tydligare vad man ska prioritera. Helena Tinnert från IUC Kalmar län berättar hur man på ett inkluderande, kreativt och strukturerat sätt kan ta klivet in i en hållbar framtid där man inte skapar hållbarhetsstrategier utan hållbara strategier.


På träffen kommer du att få konkreta tips och råd kring vad du kan göra för att arbeta mot ett mer hållbart företagande och ta vara på framtida affärsmöjligheter. Vi kommer också att bjuda på en enklare lunch. Välkommen att mingla och träffa andra företagare och experter på ämnet.

Anmälan: Senast den 9 maj till info@atrinova.se.

Glöm inte att anmäla om du behöver specialkost.


Dag: 11 maj, kl. 11.30–13.00. Var: Nova, Varvsgatan 15 i Oskarshamn, lokal Castor.


Varmt välkommen!


Arrangörer: Oskarshamns kommun och Atrinova Affärsutveckling.Comments


bottom of page