top of page
Abstrakta linjer

Hitta investerare

För att kunna ta steget från idé till lönsamt företag krävs många gånger både pengar och rätt kontakter och nätverk.  Vi kan hjälpa till att hitta investerare som kan bidra med såväl kapital som erfarenheter och nätverk som hjälper dig att lyckas. 

Investerare Sydost kan hjälpa till med finansieringen 

Är du företagare som står inför tillväxt, söker kapital och kompetens – då kan Investerare Sydost vara intressant för dig.  Investerare Sydost är en mötesplats och investeringsforum i Sydostregionen där investerare och entreprenörer möts.

Om Investerare Sydost

Investerare Sydost är en non-profit organisation som hjälper entreprenörer med tillväxtbolag att träffa nätverkets privatinvesterare. Nätverket består av investerare som är personer som privat eller via sitt bolag går in och investerar i tidiga tillväxtbolag i expansionsfas. Nätverket drivs i huvudsak ideellt. Nätverket har startat med hjälp av Atrinova Affärsutveckling, Connect Sydost, Företagsfabriken i Kronoberg AB, Kalmar Science Park AB, Regionförbundet i Kalmar Län, Region Kronoberg, Tillväxtverket och Videum AB.

Katharina.jpg

Kontakt
Katharina Hultgren

0491-167 00, 070-378 69 57

katharina.hultgren@atrinova.se

bottom of page