top of page

Söker ditt bolag kapital?

Investerare Sydost arrangerar träffar där företag presenterar sig för investerare. Fram till den 3 april tar vi emot intresseanmälan från, i första hand, företag i sydostregionen som vill växa, expandera och har behov av kapital. Årets andra investerarträff går av stapeln 16 maj.


För vem?

  • För företag som växer och behöver kapital för att nå ut på större marknader eller utöka organisationen, med mera. I första hand söker vi bolag i sydostregionen.

  • Mindre bolag med stor potential att växa där privatinvesterares medel kan vara avgörande för att verksamhetens produkter och tjänster ska nå ut nationellt och gärna internationellt.

  • Det ska finnas klara strategier och planer för hur företaget ska utvecklas och ett kapitalbehov mellan 1-5 mkr, har ibland varit upp till 10-15 mkr.

Investeraren erhåller ägande i bolaget som motprestation för att satsa kapital i bolaget.


Hur går det till? Läs mer om arbetsgången inför en investerarträff.


Intresseanmälan

Du gör din intresseanmälan genom att fylla i formuläret hos Investerare Sydost.


Om Investerare Sydost Sydostregionen driver tillsammans med andra samverkansorganisationer i Kalmar och Kronoberg län Investerare Sydost. Ett nätverk som består av en lista på över 200 personer i Sydostregionen som till och från är intresserade av att gå in som investerare och delägare i tillväxtbolag. Vi arrangerar möten mellan dessa investerare och tillväxtföretag i sydostregionen som söker kapital och kompetenspartner. Investerare Sydost är en non-profitorganisation.


Kontakt Mats Olsson, Kalmar Science Park mats.olsson@investeraresydost.se 070-521 16 94
Comentários


bottom of page