top of page

Företagsträff 19 september - på temat digitalisering

Uppdaterat: 17 aug. 2023

Välkommen på lunchträff den 19 september kl. 11.00–13.00 på temat digitalisering - kan företaget bli bättre med hjälp av tekniker såsom AI och IoT?


Vi har bjudit in Fredrik Ahlgren, David Mozart och Morgan Ericsson från Linnéuniversitetet för att berätta mer om hur ditt företag kan få stöd med tekniska utveckling. På träffen kommer du att få konkreta tips och råd kring hur du som företagare ska kunna använda tekniska lösningar i din verksamhet. Informationen och kunskapen kommer från två projekt som just nu pågår på Linnéuniversitetet.


Morgan Ericsson kommer berätta om datadriven utveckling och AI.

Projektet HPC för SMF ger små och medelstora företag (SMF) i Linnéregionen möjlighet att öka sin datadrivna förmåga med stöd av artificiell intelligens (AI) och High Performance Computing (HPC). Många mindre företag saknar idag kunskap om hur data kan omvandlas till nya tjänster eller produkter. Genom att ge företagare och andra möjligheten att lära sig mer om datadriven utveckling och hur man kan använda tekniker som artificiell intelligens och HPC på ett effektivt sätt, bidrar projektet till att stärka innovationskraft och konkurrenskraft på den globala marknaden.


Fredrik Ahlgren och David Mozart kommer berätta mer om Internet of Things. Projektet IOT-lab för SMF 2.0 arbetar för att utveckla ett väl etablerat nätverk med företag i Linnéregionen som kan dra nytta av varandras kompetens och produkter inom Internet of Things (IoT). IoT innebär att allt fler enheter blir uppkopplade mot Internet. Tidig anpassning till den nya teknologin kan vara betydande för SMF:s framtida existens. Projektet erbjuder kunskapshöjande och praktiska aktiviteter för SMF så att deltagare och andra kan få möjlighet att ta viktiga kliv på sin digitala utvecklingsresa. En av de framtida teknologier som spås påverka ett stort antal affärsmodeller är just IoT.


Efter avslutad träff finns goda möjligheter att prata och ställa frågor.

Vi kommer också att bjuda på en enklare lunch.


Den här träffen vänder sig till dig som driver företag och som nyligen startat. Alla branscher är välkomna, digitalisering är en fråga som berör alla.


Anmälan: Senast den 15 september till info@atrinova.se

Glöm inte att anmäla om du behöver specialkost.


Dag: 19 september, kl. 11.00 – 13.00. Var: Nova, Varvsgatan 15 i Oskarshamn, lokal Castor.


Varmt välkommen!


Arrangörer: Oskarshamns kommun och Atrinova Affärsutveckling.


コメント


bottom of page