top of page

De vann årets entreprenör 2022

Uppdaterat: 12 maj 2022

Atrinova delade ut pris på årets upplaga av Oskarsgalan 2022 som gick av stapeln den 30 april. Årets entreprenör/innovatör gick till Ekoladies, Sophie Fornander och Nina Fornander.

Hur känner ni för att ta emot priset för årets innovatör/entreprenör?

Superroligt! Att vara entreprenör innebär många utmaningar och man får heja mycket på sig själv, det är roligt och peppande att få uppmuntran från annat håll.

"Entreprenörskap för oss är att få saker att hända, inte bara att drömma om det. Det innebär för oss att får vara kreativa, lösa utmaningar, tänka utanför boxen och ett stort ansvar"

Vad har gjort att ni lyckats?

Vi har gjort något vi älskar och brinner för, vi var inte proffs från början men varje dag har vi haft viljan att lära oss nya saker och att bli bättre. Vi har fortsatt dag efter dag även att det tog ett tag för oss innan vi kunde leva på företaget, men då växte också vårt Varför ännu starkare. Vårt driv för att utvecklas och bli bättre är en stor anledning till att vi fått de resultat vi jobbat för.


Vilka är de största utmaningarna och vilka är de största möjligheterna?

Det är utmanande att ständigt hålla sig insatt och uppdaterad i nya regler och lagar samt hänga med i den snabbväxande e-handelns marknaden och kundernas önskemål samt att utbilda kunden på ett lättsamt sätt. Möjligheterna att nå ut och hjälpa ännu fler hästägare och hästar är stora vi får hela tiden nya kunder i Europa och förfrågningar utanför Europa som vi i dagsläget tyvärr inte kan möta men ser fram emot att kunna göra i framtiden.


Vad är era framtidsvisioner för företaget?

Fortsätta jobba på vår närvaro i Norden samt att ta oss ut ännu mer i Europa och hjälpa fler hästar att må ännu bättre.


Motivering Årets entreprenör/innovatör:

Årets pristagare har genom sin stora kunskap, sitt mod och sin målmedvetenhet skapat ett företag med fokus på djurens bästa och tagit fram kvalitetsprodukter som hjälper och förbättrar djurs hälsa över hela Europa. Genom sitt växande företag bidrar de starkt till utvecklingen av Oskarshamns näringsliv.
Comments


bottom of page